İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Tebrik! Öğrencilerimiz Betül Akyıldız'ın ve Cem Celil Çalışır'ın Uluslararası Başarısı

Dünya çapında, firmaların yaşadıkları problemlere çözüm bulmak ve yeni yatırımlarına yön vermelerine yardımcı olmak amacıyla kurulan X-Culture projesine İktisadi İdari Bilimler Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Emine Beyza Satoğlu hocamız aracılığıyla Uluslararası İşletme ve Strateji dersi öğrencileri de katıldı. 6 kıtadan 78 ülkeden 150 üniversitenin öğrencilerinin yer aldığı proje geliştirme sürecinde toplam 5.140 öğrenci 1.028 takım olarak bilgi, beceri ve fikir ve çözüm önerilerini yarıştırdılar. Üniversitemiz öğrencilerinin içinde bulunduğu 27 takımın da projelerini başarı ile tamamladığı yarışmada Betül Akyıldız ve Cem Celil Çalışır isimli öğrencilerimiz içerisinde bulundukları gruplarıyla birlikte yüksek başarı ortaya koyarak fakültemize iki ayrı birincilik getirdiler. Bu başarılarından dolayı öncelikle onlara bu yolda yön gösteren Dr. Öğretim Üyesi Emine Beyza Satoğlu Hocamızı, ardından kendi alanlarında birinci olan öğrencilerimiz Betül Akyıldız ve Cem Celil Çalışır'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Winners Linki: https://x-culture.org/winners/

İlgili Resimler