İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Kadrosu Deneme Dersi Duyurusu

Üniversitemiz Akademik Atama ve Yükseltme Kriterlerinin 3.maddesinde belirtilen “Dr.Öğretim Üyesi Atamalarında jüri raporları olumlu sonuçlanan adaylar belirlenen jüri huzurunda önceden yapılandırılmış Deneme dersi verirler” kararı gereğince; 06/09/2024 tarihli ve 32654 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, Siyaset Bilimi Anabilim Dalı Dr.Öğr.üyesi Kadrosuna başvuru yapan Dr.Aytaç ODACILAR deneme dersine katılmaya hak kazanmıştır. Sınav bilgileri aşağıda yer almaktadır. Deneme dersi fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerine açık şekilde yapılacaktır.

Deneme Dersi Konusu: “Reformation movements and the Renaissance as a Shaking of Old  Institutional Authorities”

Tarihi             : 23.10.2024 Çarşamba

Saati               : 11:00

Yeri                : Merkezi Ofisler 1 (bir) Zemin Kat Z-45 no’lu Toplantı Odası