Danışma Kurulu Toplantısı

Fakültemizin Danışma Kurulu Toplantısı dekanımız Prof. Dr. Sevtap Ünal başkanlığında, danışma kurulu üyelerinden; dekan yardımcımız Prof. Dr. Zehra Nuray Nişancı, Çiğli Kaymakamı Fatih Görmüş, İzmir SMMO Başkanı Şerif Yıldız, Birleşik Gümrük Müşavirliği Genel Müdürü Hakan Kökçü ile fakülte öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Ertuğrul Deliktaş, Prof. Dr. Levent Kıdak, Dr. Öğr. Üyesi Duygu Kaşdoğan ve fakülte sekreterimiz Fatma Palabıyık’ın katılımıyla 09.05.2024 tarihinde, saat 15.30’da Z45 numaralı salonda gerçekleştirildi. Toplantıda fakülte misyonunda planlanan güncelleme, kamu ve özel sektör bileşenleri ile fakülte arasındaki iletişim ve iş birliğinin arttırılması, üniversite eğitiminin toplumsal katkıyı arttıracak şekilde gerek etkinlik gerekse eğitim açısında dışa açılması, öğrencilere çağın gereklerine uygun takım çalışması ve proje temelli çalışma konusunda yetkinlik kazandırılması konu başlıkları görüşüldü. Bu bağlamda gerekli eğitimlerin planlanması, mevcut eğitimlerin revize edilmesi ve ilgili kurumlarla protokollerin yapılması hususunda karara varıldı.

Danışma kurulu üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.